Kompletterande reseförsäkring

Trygg-Hansa

Har du frågor om försäkringen eller vill göra en skadeanmälan kontaktar du Trygg-Hansa.
Tel: 077-440 50 20

kortforsakring@trygghansa.se

Vart du än reser i världen, är du automatiskt skyddad av vår kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd. Försäkringen täcker inte bara dig utan hela din familj. För att den kompletterande reseförsäkringen ska gälla, måste du betala minst 75 % av resan med ditt Diners Club-kort.

Försäkringen omfattar även olycksfall, förseningar av resan samt skydd om ditt bagage skulle komma på avvägar på utresan. Försäkringen gäller resor som varar upp till 60 dagar. För fullständiga villkor se försäkringsvillkoren.

Viktigt! Försäkringen upphör när kortet avslutas. Men täcker resor köpta före den 31 maj 2019 om de är betalda med Diners Club och kortet är aktivt fram till detta datum.

I försäkringen ingår

  • Avbeställningsskydd
  • Förseningsförsäking
  • Bagageförsäkring
  • Olycksfallsförsäkring
  • Självriskeliminering

Försäkringen gäller för make/maka/sambo/registrerad partner samt hemmavarande barn under 23 år samt barnbarn under 23 år som medföljer sina mor-eller farföräldrar. Försäkringen gäller även om kortinnehavaren har betalat resan med sitt kort för en annan person som har ett giltigt Diners Club-kort. 

Om inget anges, gäller ersättning mot uppvisande av kvitto. Försäkringen gäller inte om du betalt resan på posten, via bankgiro- eller postgiroinbetalning, även om inbetalningskortet kommer från researrangören. Skatter och avgifter ingår ej i försäkringen.

Kortfattad försäkringsinformation(pdf)
Fullständiga försäkringsvillkor (pdf)