Diners Club kortet i Sverige upphör

Efter många år av gott samarbete med våra medlemmar, har vi tyvärr beslutat att stänga ner kortverksamheten för Diners Club i Sverige från den 31 maj 2019. Fram till dess kan du använda ditt kort precis som vanligt. Vi har samlat de vanligaste frågorna och svaren om vad som gäller för dig och ditt kort.

Till frågor och svar

Vi strävar alltid efter att se till våra medlemmars bästa. Så därför vill vi även fortsättningsvis kunna erbjuda dig som medlem ett bra och smidig sätt att kunna handla. Eftersom Diners Club är ett helägt dotterbolag till SEB Kort har vi möjligheten att erbjuda dig att prova något av våra andra kort.

Erbjudande om SAS EuroBonus Mastercard

Har du ett SAS EuroBonus Diners Club och vill fortsätta att tjäna poäng är du välkommen att ansöka om ett SAS EuroBonus Mastercard eller SAS EuroBonus Mastercard Premium. Läs mer och ansök på saseurobonusmastercard.se

Erbjudande om Eurocard

Välj mellan Eurocard Gold eller Eurocard Platinum. Båda korten är precis som Diners Club kortet olimiterat.

Eurocard Gold 0 kr första året* (ordinarie pris 525 kr/år)
Eurocard Platinum 0 kr första sex månaderna* (ordinarie pris 1 500 kr/år)

Ansök om Eurocard Gold 
Ansök om Eurocard Platinum

Vill du veta mer om korten och se vilket alternativ som passar dig bäst, innan du ansöker, så hittar du mer information nedan. Tänk på att du ska använda ansökningslänkarna ovan för att få rätt erbjudande.

Jämför kort

*Gäller endast om du inte innehar ett Eurocard sedan tidigare