Utökad spärrservice

Mer information

För mer information kontaktar du StopService.

StopService logo

Till StopService 
Pris Diners Club privatkort 
Pris SAS EuroBonus Diners Club 

Du kan alltid spärra ditt kort genom att ringa till oss men har du även anslutit dig till vår utökade spärrtjänst får du extra trygghet, spar tid och hjälper dig med allt det praktiska om du skulle bli av med dina värdehandlingar.

Tjänsten administreras av StopService. Det är de som har dina registrerade uppgifter om dina värdehandlingar, kort, mobiltelefoner och annat som du vill ska ingå, tillsammans med personuppgifter.

Det här ingår i StopService

Med ett telefonsamtal spärrar du enkelt dina kort, din mobiltelefon och andra värdehandlingar. Den utökade spärrtjänsten är öppen 24 timmar om dygnet.

Ger dig möjligheten att registrera värdesaker som till exempel TV, kamera, smycken och cykel. Du väljer själv hur många och vilka av dina saker i hemmet som ska finnas med i ditt digitala arkiv som kan komma väl till pass vid inbrott eller brand. Tillsammans med information som inköpsdatum och inköpspris kan du ladda upp bilder och kvitton.

Att få sin identitet kapad är obehagligt, tidskrävande och kan leda till ekonomisk förlust. Genom ID-skydd får du råd kring hur du minskar risken för att bli utsatt för id-kapning och personlig hjälp att upptäcka ett bedrägeri samt begränsa konsekvenserna om du blivit utsatt.

Du får också med en nyckelbricka med unikt identifikationsnummer i ditt välkomstpaket. Brickan sätter du på din nyckelknippa ifall den skulle försvinna. Den som hittar nycklarna lägger dem bara på postlådan så kan StopService enkelt spåra nycklarna till dig. Statistiken visar att 9 av 10 får tillbaka sina nycklar på detta sätt.

Om du är utomlands och skulle förlora eller bli bestulen på något av de kort som du har registrerat hos StopService kan du snabbt få låna upp till 10 000 kronor i Nödkontanter.

Märk dina saker med unika identifikationsnummer och kontaktuppgifter för upphittaren.